Vloeren

De wereld van vloerafwerking is enorm divers. Wij krijgen er geen genoeg van! Met ons ruime aanbod hebben we daarom voor elk project het juiste type vloer in huis.

Ben je op zoek naar een unieke sfeer? Moet je vloer juist functioneel zijn? Wil je het comfort van zachte tapijttegels of de veelzijdigheid van PVC-vloeren? Elke vloerafwerking heeft zijn eigen uitstraling en geeft karakter aan een ruimte.

PVC

PVC-vloeren zijn duurzaam en erg veelzijdig. Vanwege hun sterkte worden ze vaak gebruikt in veeleisende omgevingen, zoals op scholen en in de zorg. Wij leggen ze met eigen mensen in het hele land. Sommige klanten vragen ons zelfs voor hun projecten in het buitenland. Zo liggen onze vloeren ook in Madrid en Malaga.

Maar door de vele mogelijkheden in uitstraling zijn ze ook thuis steeds meer in trek. Een hout-design of juist een mooie kleur? Er is van alles mogelijk. En PVC-vloeren zijn erg makkelijk in onderhoud. Wie wil dat nou niet?

Tapijt

Ook met tapijt kun je alle kanten. Ga je voor sfeer of juist een zakelijke uitstraling? Tapijten zijn zacht, warm en comfortabel, maar kunnen ook echt een kwaliteitsimpuls aan een ruimte geven. Wat betreft dessins zijn er oneindig veel mogelijkheden. Kleuren, patronen, vormen; je kunt het zo gek niet bedenken.

Bovendien hebben tapijten praktische voordelen. Ze dempen het geluid in een ruimte en isoleren tegen koude. En het stof wordt uit de lucht gehaald en zet zich vast in het tapijt.

Bij VDK Projecten leggen wij tapijttegels en kamerbreed tapijt.

Marmoleum

Wil je een duurzame en milieuvriendelijke keuze voor vloerbedekking? Dan is Marmoleum ideaal. Het is biologisch afbreekbaar en hypoallergeen.

Marmoleum is een linoleumvloer, samengesteld uit natuurlijke materialen als lijnolie en jute. Het is daardoor ook veerkrachtig en dat geeft extra comfort.

Een marmoleumvloer kan tegen een stootje. Door de gladde toplaag is het ook makkelijk te onderhouden. En er is een breed scala aan kleuren en patronen. Dat past overal!

ESD VLOEREN

Gevoelige elektronische apparatuur staat vaak in speciale ruimtes en heeft bescherming nodig. De vloerbedekking speelt daarin een belangrijke rol. Wij leggen daarom ook ESD-vloeren. Die gaan de beschadigende effecten van statische ontlading tegen.

Sommige ESD-vloeren hebben ook antistatische eigenschappen om te voorkomen dat statische elektriciteit zich ophoopt op het oppervlak.

Hoe dat eruit ziet? ESD-vloeren hebben de uitstraling van gewone tegels, linoleum of epoxy. Dat past in elke ruimte. Onze eigen mensen leggen ze vakkundig en professioneel.

 

Wij staan voor de kwaliteit van deze merken.

 

 

 

Vragen? Neem contact met ons op.