Raambekleding

Je raambekleding is meer dan een functionele afscherming van je vensters. Het geeft uitdrukking aan jouw stijl en individualiteit, het verhoogt woongenot en comfort of het versterkt de uitstraling van je bedrijf of organisatie.

Daarin is alles mogelijk. Elegante gordijnen, moderne jaloezieën, zonwering op maat, shutters: wij maken van elke raamdecoratie een uniek statement.

Gordijnen

Gordijnen zijn echte sfeermakers. Onmisbaar in elk interieur. Ze geven je privacy, maar voegen ook stijl en persoonlijkheid toe aan een ruimte. Ze geven je controle over het licht, maar creëren ook een gevoel van luxe en comfort.

Ga je voor een karaktervolle grove stof of kies je zacht fluweel? Warme tinten of eigenzinnige kleuren? Zakelijk of stoer? Met goede gordijnen zet je elke ruimte naar jouw hand.

En dan heb je natuurlijk ook nog allerlei mogelijkheden aan de technische kant. Wij bieden (duo-)rolgordijnen, vouwgordijnen en paneelgordijnen. Kies maar.

Raamsystemen

Bij raamsystemen gaat het meestal om zonnewering aan de binnenkant. In allerlei gradaties. Van plisségordijnen die nog veel licht doorlaten, tot shutters die vrijwel al het licht blokkeren.

Daarbinnen zijn enorm veel stijlen, materialen en bedieningsopties mogelijk. Zo is er voor iedere behoefte en smaak en prachtige oplossing.

Wij bieden plissé & duette® shades, shutters, horizontale-, verticale- en houten jaloezieën van verschillende merken. En uiteraard monteren onze eigen mensen jouw systeem op maat voor jouw locatie.

 

 

 

Wij staan voor de kwaliteit van deze merken.

Vragen? Neem contact op