Projectinrichting

Wil je een ruimte of pand echt helemaal naar jouw hand zetten? Ga dan voor onze full-service projectinrichting. We gaan met je aan de slag om jouw wensen en eisen te vertalen naar de ultieme inrichting, van gordijnen en vloerbedekking tot meubilair en afwerking.

Wij ontzorgen je bij het volledige traject, van idee tot realisatie. Onze professionals brengen functie, comfort en stijl perfect samen in een oplossing op maat. Dat voelt goed.

Ontwerp

We beginnen bij de basis: een goed ontwerp waarin jouw wensen en onze ervaring samenkomen. In dit creatieve concept worden onze inrichtingsplannen, kleurschema’s en materiaalkeuzes volledig uitgewerkt. De ideeën komen echt tot leven, zodat met alle vertrouwen een keus kunt maken. We zijn klaar voor de volgende fase.

Materialen kiezen

De materialen bepalen in grote mate de uitstraling, duurzaamheid en functionaliteit van de ruimte. Daarom nemen we alle tijd voor deze stap. We kijken niet alleen naar esthetisch en uiterlijke kenmerken, maar letten ook op de praktische kant van de zaak, zoals onderhoud en kosten.

Door dit allemaal zorgvuldig af te wegen ontstaat een harmonieuze en duurzame inrichting waar je volop van gaat genieten.

Uitvoering

Nu we precies weten wat er moet gebeuren, gaan we aan de slag met de realisatie van het project. We bouwen en installeren systemen, helemaal volgens ontwerp. En we verzorgen uiteraard ook de perfecte afwerking en inrichting van elke ruimte.

Uiteindelijk zijn we pas tevreden als je dat zelf ook bent. Daarom zijn we altijd beschikbaar voor vragen tijdens het complete proces. Ook na oplevering.

 

Wij staan voor de kwaliteit van deze merken.

 

 

 

Vragen? Neem contact op

    Inspiratie nodig?
    Bekijk onze projecten