Restaurant Alsdorf

Bij Restaurant Alsdorf gaat het niet alleen om dineren. Het gedreven team zorgt er voor een zintuiglijke reis die begint vanaf het moment dat je er binnenkomt. Met een warme, gastvrije sfeer en een ongeëvenaarde stijl, hebben ze een omgeving gecreëerd die even verfijnd als huiselijk aanvoelt. Restaurant Alsdorf is onderdeel van Schönes Leben.

EEN NIEUWE BELEVING

Bij VDK Projecten hebben we een nieuwe dimensie gegeven aan de dineerervaring van Restaurant Alsdorf. Met een frisse blik en respect voor de traditie, hebben we een omgeving gecreëerd die de gasten verwelkomt in een atmosfeer van warmte, elegantie en comfort. De interieurarchitect Lotte Helmig van Your Tailormate heeft de basis gelegd met een mooi ontwerp.

OPTIMALE HARMONIE

Ons doel was helder: een ruimte creëren die resoneert met de hoge standaarden van Restaurant Alsdorf, waar elk detail, van de vloerbedekking tot de raambekleding, bijdraagt aan een harmonieuze en stijlvolle dineerervaring.

Zo brachten we functionaliteit en esthetiek samen, waardoor het interieur de kwaliteit van de geserveerde gerechten weerspiegelt.

VERFIJNDE UITMUNTENDHEID

Het eindresultaat is een meesterlijk samengesteld interieur dat de essentie van Restaurant Alsdorf belichaamt: een plek waar traditie en innovatie samenkomen.

Gasten worden nu ontvangen in een ruimte die tot in de perfectie is ontworpen, zodat elke maaltijd een bijzondere gelegenheid wordt, omlijst door de verfijnde sfeer en het vakmanschap van onze inrichting.

Impressies

Bekijk hieronder meer impressies van dit project.

 

 

 

 

PROJECTEN mét gastvrijheid

WETEN HOE WE TE WERK GAAN?

Neem contact op

Klanten reviews

Waar we trots op zijn!

“De samenwerking met VDK Projecten voelt eerder als collega’s dan als zakenpartners. Zij schakelen mij in voor een creatief interieurconcept; ik hen voor de projectinrichting en -stoffering.”


“We weten elkaar al ruim zeven jaar te vinden en zijn goed op elkaar ingespeeld. Samen ontzorgen wij de opdrachtgever, van eerste schets tot aan de opleving van het interieur. Saskia en Alex zorgen ervoor dat alles op tijd en binnen het vastgestelde budget wordt opgeleverd. Ook lopen ze niet weg als er een keer iets misgaat of het even wat ingewikkelder wordt.”


Kitty van Balveren, eigenaar Inspiring Concepts

“Als zakelijk interieurontwerper ontwerp ik kantoren, horeca en retail: routings, lichtplannen, functionele werkplekken. Sinds 8 jaar werk ik voor de stoffering samen met VDK Projecten: zowel vloerafwerking als raambekleding.” 


“Samen met mij durven ze ook wat meer gedurfde ontwerpen aan, zoals voor een hotel in Den Bosch, waar het kleurige tapijt het uitgangspunt vormde voor het interieurontwerp. Ik ben blij met het warme contact, hun snelle reageren, de goed uitgewerkte offertes en dat ze staan voor kwaliteit.”


Daisy van de Heuvel, zakelijk interieurontwerper

“VDK Projecten regelt de vloerafwerking voor onze projecten en dat doen ze snel en goed, voor een goede prijs.”


“Wij zijn werkzaam in de afbouw van kantoorpanden: wanden, plafonds, schilderwerk, vloerbedekking. Als ik Alex nu bel, dan staat-ie er morgen, is mijn ervaring. In mijn branche is dat een pré: snelle actie is aan de orde van de dag. 

Het VDK-team reageert snel en doet wat ze beloven. Wat ons betreft een partner om op te bouwen!”


Klaas van der Hoef, directeur Van der Hoef Afbouw BV

“Inspiring Concepts heeft een totaalontwerp gemaakt voor de nieuwe kantoorinrichting van Digitmind. Vervolgens heeft VDK Projecten dit plan precies uitgevoerd zoals afgesproken.”


“Ze hebben alle meubels geleverd, passend bij de uitstraling van ons kantoor: hoogwaardig en duurzaam. Een mooie nieuwe vergadertafel en zes stoelen van gerecyclede PET-flessen plus een hoge tafel met vier koperkleurige barkrukken zorgen voor een enorme upgrade. VDK Projecten schakelt snel en komt alle afspraken na. Daar heb ik helemaal geen omkijken naar gehad.”


Caroline Blijlevens, eigenaar Digitmind

“We werken al een jaar of 10 tot volle tevredenheid samen met VDK Projecten, met name in harde en zachte vloerbedekking voor kantoorruimten. Ze zijn vooral ontzettend sterk in snel schakelen bij offertes, wat voor sommige van onze bouwprojecten cruciaal is.”

Verder komen ze de planning goed na, ook erg belangrijk in de bouw. Ze zijn voor ons een betrouwbare partner, met wie het goed klikt. Daarmee hebben ze absoluut de gunfactor.


Joris Castelijns, projectmanager Offices & Leisure bij CNSTRCT