Fier Sportfinancieringen

Fier Sportfinancieringen biedt financiële oplossingen in de sportsector. Het team van experts met diepgaande kennis van de financiële en de sportwereld zorgt voor strategische financiële begeleiding, specifiek afgestemd op de unieke behoeften en ambities van sportorganisaties en -professionals.

competitie, teamwerk en uitmuntendheid


In dit project zochten we naar een concept waarin de vitaliteit en dynamiek van de sportwereld naadloos samensmelten met de professionele sfeer van financieel advies. We wilden een ambiance ontwikkelen waarin sport niet alleen als thema dient, maar ook als inspiratiebron voor innovatie en samenwerking, waarbij de sportieve geest van competitie, teamwerk en uitmuntendheid wordt aangemoedigd.

sportiviteit en beweging

De sportelementen zie je terug in het ontwerp en de inrichting, met ruimtes die zo zijn ingericht dat ze sportiviteit en beweging uitstralen. De dynamische lijnen en vormen roepen vergelijkingen op met sportvelden en -arena’s.

succes en prestaties

Kunst en decoraratieve elementen met sportthema’s verrijken de ruimtes, terwijl de moderne en comfortabele meubels uitnodigend en stimulerend werken. Dit alles komt samen in een locatie waar sport en financiën nu niet alleen naast elkaar bestaan, maar juist samenwerken om nieuwe hoogten van succes en prestaties te bereiken.

Impressies

Bekijk hieronder meer impressies van dit project.

 

 

 

 

Andere PROJECTEN

WETEN HOE WE TE WERK GAAN?

Bel ons

Klantenreviews

Waar we trots op zijn!

“De samenwerking met VDK Projecten voelt eerder als collega’s dan als zakenpartners. Zij schakelen mij in voor een creatief interieurconcept; ik hen voor de projectinrichting en -stoffering.”


“We weten elkaar al ruim zeven jaar te vinden en zijn goed op elkaar ingespeeld. Samen ontzorgen wij de opdrachtgever, van eerste schets tot aan de opleving van het interieur. Saskia en Alex zorgen ervoor dat alles op tijd en binnen het vastgestelde budget wordt opgeleverd. Ook lopen ze niet weg als er een keer iets misgaat of het even wat ingewikkelder wordt.”


Kitty van Balveren, eigenaar Inspiring Concepts

“Als zakelijk interieurontwerper ontwerp ik kantoren, horeca en retail: routings, lichtplannen, functionele werkplekken. Sinds 8 jaar werk ik voor de stoffering samen met VDK Projecten: zowel vloerafwerking als raambekleding.” 


“Samen met mij durven ze ook wat meer gedurfde ontwerpen aan, zoals voor een hotel in Den Bosch, waar het kleurige tapijt het uitgangspunt vormde voor het interieurontwerp. Ik ben blij met het warme contact, hun snelle reageren, de goed uitgewerkte offertes en dat ze staan voor kwaliteit.”


Daisy van de Heuvel, zakelijk interieurontwerper

“VDK Projecten regelt de vloerafwerking voor onze projecten en dat doen ze snel en goed, voor een goede prijs.”


“Wij zijn werkzaam in de afbouw van kantoorpanden: wanden, plafonds, schilderwerk, vloerbedekking. Als ik Alex nu bel, dan staat-ie er morgen, is mijn ervaring. In mijn branche is dat een pré: snelle actie is aan de orde van de dag. 

Het VDK-team reageert snel en doet wat ze beloven. Wat ons betreft een partner om op te bouwen!”


Klaas van der Hoef, directeur Van der Hoef Afbouw BV

“Inspiring Concepts heeft een totaalontwerp gemaakt voor de nieuwe kantoorinrichting van Digitmind. Vervolgens heeft VDK Projecten dit plan precies uitgevoerd zoals afgesproken.”


“Ze hebben alle meubels geleverd, passend bij de uitstraling van ons kantoor: hoogwaardig en duurzaam. Een mooie nieuwe vergadertafel en zes stoelen van gerecyclede PET-flessen plus een hoge tafel met vier koperkleurige barkrukken zorgen voor een enorme upgrade. VDK Projecten schakelt snel en komt alle afspraken na. Daar heb ik helemaal geen omkijken naar gehad.”


Caroline Blijlevens, eigenaar Digitmind

“We werken al een jaar of 10 tot volle tevredenheid samen met VDK Projecten, met name in harde en zachte vloerbedekking voor kantoorruimten. Ze zijn vooral ontzettend sterk in snel schakelen bij offertes, wat voor sommige van onze bouwprojecten cruciaal is.”

Verder komen ze de planning goed na, ook erg belangrijk in de bouw. Ze zijn voor ons een betrouwbare partner, met wie het goed klikt. Daarmee hebben ze absoluut de gunfactor.


Joris Castelijns, projectmanager Offices & Leisure bij CNSTRCT