Marmoleum-vloer

De beste afwerking

Kwaliteitsraam- en vloerbekleding

Korte communicatielijnen

Pvc-puzzeltegels dichtbij
Pvc-puzzeltegels groot beeld

Vind de mooiste
Marmoleum-vloer

Vind de mooiste vloeren van Marmoleum bij onze vloerenwinkel. Een marmoleumvloer is een duurzame vloer die slijtvast is. Marmoleum is linoleum, het enige verschil is dat Marmoleum een merknaam is voor een vloer. De Marmoleum-vloeren zijn erg gewenst in bedrijven. Dit komt omdat de vloeren wel tegen een stootje kunnen. Daarnaast is een vloer van Marmoleum met een betonlook of in een andere stijl te verkrijgen.

Kenbaarverschil

Vaak verwarren met een Marmoleum-vloer met een pvc-vloer, en dit is ook niet heel raar. De vloeren lijken dan ook veel op elkaar, echter zijn er wel wat verschillen:

  • Materiaal: waar de vloeren van Marmoleum voornamelijk uit natuurlijke grondstoffen bestaan, bestaat een vloer van pvc voornamelijk uit kunststof.
  • Onderhoud: het onderhoud van beide vloeren is erg gemakkelijk, echter kan een Marmoleum-vloer minder goed tegen agressieve reinigingsmiddelen.
  • Geluid: een vloer van Marmoleum heeft een goede ondervloer nodig van minimaal tien decibel, terwijl pvc-puzzeltegels en -vloeren dit niet nodig hebben.
  • Slijtage en beschadiging: Marmoleum is van nature sterker en harder dan pvc, waardoor de vloer minder snel beschadigt of slijt.

Bekijk al onze projecten

Wij zijn al jaren actief als projectinrichter. Hierdoor hebben wij al flink wat projecten mogen uitvoeren. Krijg een beeld van ons werk door onze projecten te bekijken. U ziet dan direct wat de mogelijkheden zijn binnen ons bedrijf als het gaat om een Marmoleum-vloer. De vloeren van Marmoleum zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen. Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in voor advies op maat.