Een gietvloer uit regio Den Bosch

De beste afwerking

Kwaliteitsraam- en vloerbekleding

Korte communicatielijnen

Pvc-puzzeltegels dichtbij
Pvc-puzzeltegels groot beeld

Wij brengen op een professionele manieruw gietvloer aan

Het aanleggen van gietvloer wordt steeds populairder. Zo leggen wij zonder moeite een gietvloer aan op tegels of beton. Daarnaast zijn gietvloeren toepasbaar in talloze interieurstijlen. Deze stijlen vindt u allen terug in onze vloerenwinkel. Onze experts helpen u graag bij het uitzoeken van de perfecte vloer. Hierbij kijken wij naar wat de mogelijkheden er zijn voor uw interieur en wat uw wensen zijn. Als specialistische projectinrichter voorzien wij u van a tot z en wordt u bij iedere stap in het proces op de hoogte gesteld. Zo creëren wij al jaren prachtige vloeren voor kantoren en woningen.

Hoe gaan wij tewerk?

Geen enkel project is hetzelfde. Hierdoor pakken wij elk project op een eigen unieke manier aan, zo ook het aanleggen van een gietvloer op tegels. Voordat wij een gietvloer op tegels aanleggen is het van belang om een helder plan te hebben. Hiervoor gaan onze experts graag met u in gesprek. Zo bespreken we uw wensen en de ruimte waarin de vloer komt. Hetzelfde doen wij ook op het moment dat u nieuwe vloerbedekking wilt. Bescherm uw gietvloer extra door een vloercoating te laten aanbrengen. Zo verlengt u de levensduur van de vloer.

Neem contact opmet ons bedrijf

Wilt u graag een gietvloer laten leggen, bijvoorbeeld op tegels? Laat dit dan over aan ons bedrijf. Met onze jarenlange ervaring in het professioneel leggen van vloeren, kunnen wij bijna alle soorten vloeren leggen. Zo ook een vloer van marmoleum met een betonlook. Heeft u vragen over een gietvloer in ons aanbod of de aanleg op tegels? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord.