Emerson Nederland

Emerson is een wereldwijde speler op het snijvlak van software, industrie en techniek. De Nederlandse vestigingen in Ede en Rijswijk hadden behoefte aan een duidelijke, eigen signatuur die past bij het industriële karakter.

HET STYLEN VAN EEN FABRIEK? EMERSON DOET HET GEWOON.

Ook een fabriek kan een plezierige en insprirerende werkomgeving zijn, vinden ze bij Emerson. En terecht. Dus gingen we samen aan de slag om een allesomvattend concept te ontwikkelen dat zowel huiselijke warmte in zich heeft als luxe en een klassieke uitstraling.

MEETINGS WAAR JE
U TEGEN ZEGT

Ook vergaderruimtes zijn helemaal in stijl aangepakt. Deze grote ruimte heeft een u-opstelling op maat, zodat alle focus naar de spreker of het grote scherm gaat. Ideaal voor board-meetings.

DE JUISTE UITSTRALING IN HET RESTAURANT

In het restaurant geen lange tafels of saaie kantinestoelen, maar gezellige zitjes en comfortabel meubilair. Zo geniet iedereen er maximaal van zijn lunch of pauze.

De opstelling kan heel makkelijk veranderd worden. Zo is het restaurant ook eenvoudig voor allerlei meetings te gebruiken. Er is zelfs een apart gedeelte voor de trainingen.

Meer sfeer?

Bekijk de impressies van de verschillende afdelingen.

 

 

 

Fabriek

 

Kantoor

 

Restaurant

PROJECTEN voor de zakelijke dienstverlening

WETEN HOE WE TE WERK GAAN?

Neem contact op!

Klantenreviews

Waar we trots op zijn!

“De samenwerking met VDK Projecten voelt eerder als collega’s dan als zakenpartners. Zij schakelen mij in voor een creatief interieurconcept; ik hen voor de projectinrichting en -stoffering.”


“We weten elkaar al ruim zeven jaar te vinden en zijn goed op elkaar ingespeeld. Samen ontzorgen wij de opdrachtgever, van eerste schets tot aan de opleving van het interieur. Saskia en Alex zorgen ervoor dat alles op tijd en binnen het vastgestelde budget wordt opgeleverd. Ook lopen ze niet weg als er een keer iets misgaat of het even wat ingewikkelder wordt.”


Kitty van Balveren, eigenaar Inspiring Concepts

“Als zakelijk interieurontwerper ontwerp ik kantoren, horeca en retail: routings, lichtplannen, functionele werkplekken. Sinds 8 jaar werk ik voor de stoffering samen met VDK Projecten: zowel vloerafwerking als raambekleding.” 


“Samen met mij durven ze ook wat meer gedurfde ontwerpen aan, zoals voor een hotel in Den Bosch, waar het kleurige tapijt het uitgangspunt vormde voor het interieurontwerp. Ik ben blij met het warme contact, hun snelle reageren, de goed uitgewerkte offertes en dat ze staan voor kwaliteit.”


Daisy van de Heuvel, zakelijk interieurontwerper

“VDK Projecten regelt de vloerafwerking voor onze projecten en dat doen ze snel en goed, voor een goede prijs.”


“Wij zijn werkzaam in de afbouw van kantoorpanden: wanden, plafonds, schilderwerk, vloerbedekking. Als ik Alex nu bel, dan staat-ie er morgen, is mijn ervaring. In mijn branche is dat een pré: snelle actie is aan de orde van de dag. 

Het VDK-team reageert snel en doet wat ze beloven. Wat ons betreft een partner om op te bouwen!”


Klaas van der Hoef, directeur Van der Hoef Afbouw BV

“Inspiring Concepts heeft een totaalontwerp gemaakt voor de nieuwe kantoorinrichting van Digitmind. Vervolgens heeft VDK Projecten dit plan precies uitgevoerd zoals afgesproken.”


“Ze hebben alle meubels geleverd, passend bij de uitstraling van ons kantoor: hoogwaardig en duurzaam. Een mooie nieuwe vergadertafel en zes stoelen van gerecyclede PET-flessen plus een hoge tafel met vier koperkleurige barkrukken zorgen voor een enorme upgrade. VDK Projecten schakelt snel en komt alle afspraken na. Daar heb ik helemaal geen omkijken naar gehad.”


Caroline Blijlevens, eigenaar Digitmind

“We werken al een jaar of 10 tot volle tevredenheid samen met VDK Projecten, met name in harde en zachte vloerbedekking voor kantoorruimten. Ze zijn vooral ontzettend sterk in snel schakelen bij offertes, wat voor sommige van onze bouwprojecten cruciaal is.”

Verder komen ze de planning goed na, ook erg belangrijk in de bouw. Ze zijn voor ons een betrouwbare partner, met wie het goed klikt. Daarmee hebben ze absoluut de gunfactor.


Joris Castelijns, projectmanager Offices & Leisure bij CNSTRCT