CIOSNL Papendal

Voor CIOSNL is bewegen van levensbelang. Sport en beweging is al sinds 1940 geworteld in hun rijke historie. Met de opening van het nieuwe kantoor in Papendal versterken ze hun toewijding aan sport als essentiële levensbehoefte en maatschappelijk bindmiddel.

ONTEMBARE ENERGIE  en onze visie

Bij VDK Projecten is elk project een uniek canvas om onze visie tot uiting te brengen. Bij CIOSNL Papendal koppelden we onze ideeën aan de ontembare energie van de organisatie. Dit vertaalden we in de vloeren, wanden en het meubilair, waaronder een unieke geprinte Petfeld wandafwerking.

De vloerafwerking loopt door in de wandafwerking. Het resultaat van goede communicatie en afstemming met de verschillende fabrikanten.

Het vernieuwde CIOSNL Papendal is nu een plek waar inspiratie, toewijding en succes op natuurlijke wijze samenvloeien.
De opdracht is verstrekt door Kitty van Balveren van Inspiring Concepts

Gestald geven aan PASSIE & PRESTATIE

Ons doel was om een dynamische, functionele en inspirerende ruimte te creëren, die niet alleen aantrekkelijk oogt, maar ook de kracht en vitaliteit van de sportcultuur van CIOSNL belichaamt.

We ontwierpen een inrichting die de atleten en studenten motiveert, de medewerkers inspireert, en de waarden en het erfgoed van CIOSNL viert.

Impressies

Bekijk hieronder meer impressies van dit project.

 

 

 

 

PROJECTEN voor de zakelijke dienstverlening

WETEN HOE WE TE WERK GAAN?

Neem contact op!

Klantenreviews

Waar we trots op zijn!

“De samenwerking met VDK Projecten voelt eerder als collega’s dan als zakenpartners. Zij schakelen mij in voor een creatief interieurconcept; ik hen voor de projectinrichting en -stoffering.”


“We weten elkaar al ruim zeven jaar te vinden en zijn goed op elkaar ingespeeld. Samen ontzorgen wij de opdrachtgever, van eerste schets tot aan de opleving van het interieur. Saskia en Alex zorgen ervoor dat alles op tijd en binnen het vastgestelde budget wordt opgeleverd. Ook lopen ze niet weg als er een keer iets misgaat of het even wat ingewikkelder wordt.”


Kitty van Balveren, eigenaar Inspiring Concepts

“Als zakelijk interieurontwerper ontwerp ik kantoren, horeca en retail: routings, lichtplannen, functionele werkplekken. Sinds 8 jaar werk ik voor de stoffering samen met VDK Projecten: zowel vloerafwerking als raambekleding.” 


“Samen met mij durven ze ook wat meer gedurfde ontwerpen aan, zoals voor een hotel in Den Bosch, waar het kleurige tapijt het uitgangspunt vormde voor het interieurontwerp. Ik ben blij met het warme contact, hun snelle reageren, de goed uitgewerkte offertes en dat ze staan voor kwaliteit.”


Daisy van de Heuvel, zakelijk interieurontwerper

“VDK Projecten regelt de vloerafwerking voor onze projecten en dat doen ze snel en goed, voor een goede prijs.”


“Wij zijn werkzaam in de afbouw van kantoorpanden: wanden, plafonds, schilderwerk, vloerbedekking. Als ik Alex nu bel, dan staat-ie er morgen, is mijn ervaring. In mijn branche is dat een pré: snelle actie is aan de orde van de dag. 

Het VDK-team reageert snel en doet wat ze beloven. Wat ons betreft een partner om op te bouwen!”


Klaas van der Hoef, directeur Van der Hoef Afbouw BV

“Inspiring Concepts heeft een totaalontwerp gemaakt voor de nieuwe kantoorinrichting van Digitmind. Vervolgens heeft VDK Projecten dit plan precies uitgevoerd zoals afgesproken.”


“Ze hebben alle meubels geleverd, passend bij de uitstraling van ons kantoor: hoogwaardig en duurzaam. Een mooie nieuwe vergadertafel en zes stoelen van gerecyclede PET-flessen plus een hoge tafel met vier koperkleurige barkrukken zorgen voor een enorme upgrade. VDK Projecten schakelt snel en komt alle afspraken na. Daar heb ik helemaal geen omkijken naar gehad.”


Caroline Blijlevens, eigenaar Digitmind

“We werken al een jaar of 10 tot volle tevredenheid samen met VDK Projecten, met name in harde en zachte vloerbedekking voor kantoorruimten. Ze zijn vooral ontzettend sterk in snel schakelen bij offertes, wat voor sommige van onze bouwprojecten cruciaal is.”

Verder komen ze de planning goed na, ook erg belangrijk in de bouw. Ze zijn voor ons een betrouwbare partner, met wie het goed klikt. Daarmee hebben ze absoluut de gunfactor.


Joris Castelijns, projectmanager Offices & Leisure bij CNSTRCT